Jäsentiedote 2023

Sulkapallon junioritoiminta ennätysvilkasta

Sulkapallom junioritreeneissä riittää säpinää. Tämä vilkas toiminta on huomattu myös valtakunnan tasolla. Ylivieskan Tennisseura järjestää senioreireiden ja junioreiden  Eliittikisat 15. - 16.4.2023 Ylivieskassa. Myös menetystä on tullut. Aatos ja Aapeli Pökkkylä sekä Minja Hakala ovat  ottaneet mitaleita sekä ikäkausimestaruuskisoissa että kansainvälisessä turnauksessa. Tarkempi erittely alempana tässä tiedotteessa. Tenniskin piristyi koronan jälkeen. Toiminta on ollut aktiivista. Nyt vielä jännitetään tuleeko Keskuskentille remonttia tänä vuonna vai ei. Kaikki riipppuu siitä saadaanko tälle avustusta. Tästä tiedotetaan YlTe: n sivuilla , jos muutokasia tulee.

Ylivieskan Tennisseura piti  kolmet kansalliset tenniskilpailut viime vuonna. Sarjatennistä pelattiin sekä ulko - että sisäkentillä. Kesällä Haastetennis jatkui vilkkaana.. YlTe:n sulkapallojaosto järjesti yhdet kansalliset kilpailut. ja yhdet aluekilpailut. YlTe:n sulkapallopelaajat ovat aktiivisesti osallistuneet eri seurojen järjestämiin kilpailuihin. Aatos Pökkylä otti nelinpelikultaa sekä sekanelipelihopeaa  kansainvälisessä  Finnish Youth- turnauksessa.Ikäkausimestaruuskisoissa Aatos oli kaksinpelissä pronssilla.. Aapeli Pökkylä oll kolmas nelinpelissä ikäkausimestaruuskisoissa. Minja Hakala otti kakkosijan sekanelinpelissä .ja  pronssia nelinpelissä Finnish Youth - kisassa.Tennisvalmennus alkoi marraskuussa 2022 jatkuen huhtikuun 2023. loppuun. Ryhmiä on neljä.. Yhteensä treeneissä on  15 osallistujaa. Nyt on  aikuisia ryhmissä. Valmentajana toimii Pauli Puurula. Pauli piti kesällä  tenniksen starttikurssin. Pauli on aktiivisesti hakenut uutta tietoa valmennukseen mm. Jarkko Niemisen opastuksessa. Sulkapallossa on  pidetty junioreille 2 leiriä Ylivieskassa. YlTe pitää myös sulkapallokerhoa Liikuntakeskuksen salissa 

Firmaliiga nelinpeliturnaus otellaan sunnuntaina 2.4. Kansalliset Huhtihulinat mitellään  22. - 23.4. Haastetennis jatkuu. Ylivieskan Tennisseuran kansalliset kesäkilpailut ovat 17. - 19.7.  Lisäksi kesän aikana voidaan järjestää seuran sisäisiä tenniskisoja.. Kansallinen Christmas Open taituroidaan joulukuun puolivälin kieppeillä.. YlTe osallistuu ulko- ja sisäsarjatennikseen. Järjestetään valmennus- ja kurssitoimintaa.. Sulkapallosssa pidetään Junioreiden ja Senioreiden Eliittikisat 15. - 16.4. ja yhdet kansalliset kilpailut . Lisäksi on omia seuran sisäisiä kisoja. Pidetään kaksi sulkapalloleiriä junioreille..

Urheilupuiston kentällä 1 sekä Suvannon kentällä voivat tennisseuran jäsenet pelata ilmaiseksi. Varaukset tehdään omilla sivuillamme etusivulta tai kohdasta "Kentät ".  Varaustunnukset YlTe:n jäsen saa Heikki Vainiotalolta. Näiden kenttien avaimet saat Antti Helmiseltä tai Heikki Vainiotalolta. Avaimen teettämismaksu on 10 €. Muistathan harjata ja kastella kentän käytön jälkeen! Kentät 2 ja 3 varataan Rose Grilliltä ja Salaattibaarista (ent. Stoppi-Grilli) puh 08 - 420 042. Hinta 12 €/tunti/kenttä. Sisäkenttiä voi kysyä Liikuntakeskuksesta, puh 044 - 4294 471 tai 044 - 4294 472. Sulkapallovuorot tulevat olemaan pääsääntöisesti Liikuntakeskuksessa, Jäsenmaksu oikeuttaa sulkapalloilijat ilmaiseen tenniksen pelaamiseen kesällä..

Jäsenmaksut ovat v. 2023 20 € alle 16-v, 16-v - alle 18-v,  35 €, 60 € aikuiset ja perheet 90 €. Tennisseuran tilinumero on OP FI89 5534 0520 1205 06. Ole hyvä ja maksa jäsenmaksusi 30.3. mennessä. Liitä maksuusi myös yhteystietosi. Jäsenenä  ilmaisen pelimahdollisuuden kesällä.  Lisäksi saat seuraavat alennukset Pyöräpiste Vaarapurolta: vaatteet -15 %,  urheiluvälineet -15 % ja polkupyörät - 5 %. Alennukset eivät koske tarjous- eivätkä alennustuotteita. Sulkapalloilijoille jäsenmaksut ovat samat. Maksaessasi jäsenmaksua kirjoita viestikenttään sulkapallo sekä yhteystietosi.

Laitetaan jalat liikkeelle kentillä !

YLIVIESKAN TENNISSEURA RY www.ylte.net

YlTe pj. Antti H. 040-596 5314, siht. Heikki V. 040-589 2539, rah.hoit. Kyösti R.  040-543 1915, Tero Pökkylä, sulkapallo, 050-3796461