JÄSENTIEDOTE 2024

 

                                                   

Massakentät  vaihtuvat   tekonurmeen keskuskentillä

 

Ylivieskan kaupunki tekee ison tenniskenttäremontin keskustan massakentille. Pinta vaihtuu tekonurmeen ja uusi aita tulee ympäröimään tennisareenaa.. Samalla kaikki nämä kentät tulevat kokonaan kaupungin hallinnoimiksi.. Kunnossapito, ylläpito, kenttien vuokraus ym siirtyvät Ylivieskan kaupungille. Ylivieskan Tenniseura voi varata vuoroja ensi kesänä ja saa siitä 50% alennuksen. Mutta jos esim seuran jäsen varaa kentän , niin maksu on normaalihintainen, Suvannolla Tennisseuran jäsen voi pelata ilmaiseksi.

Ylivieskan Tennisseura piti  kolmet kansalliset tenniskilpailut viime vuonna. Sarjatennistä pelattiin sekä ulko - että sisäkentillä. Kesällä Haastetennis jatkui vilkkaana..YlTe järjesti  kesällä viidet omat tenniskilpailut.   YlTe:n sulkapallojaosto järjesti Eliittikisat ja yhdet kansalliset kilpailut.  YlTe:n sulkapallopelaajat ovat aktiivisesti osallistuneet eri seurojen järjestämiin kilpailuihin ja vieneet pokaaleja.. Aatos Pökkylä otti kultaa ja pronssia  kansainvälisessä  Finnish Youth- turnauksessa.Ikäkausimestaruuskisoista Aatos oli  hopealla ja pronssilla, Aapeli Pökkylä  saavutti 2 hopeaa ja pronssin . Jyväskylän Elliittikisoista Minja Hakala oli ykkönen ja kakkonen. Samoista kisoista Aatos kahmi kultaa ja hopeaa, . Lisäksi Aapeli oli 2. ja Hannes Väntsi nappasi kolmossijan..Tennisvalmennus alkoi marraskuussa 2023 jatkuen huhtikuun 2024. loppuun. Ryhmiä on neljä.. Yhteensä treeneissä on  15 osallistujaa. Nyt on  aikuisia ryhmissä. Valmentajana toimii Pauli Puurula. Pauli piti kesällä  tenniksen starttikurssin. Pauli on aktiivisesti hakenut uutta tietoa valmennukseen mm. Jarkko Niemisen opastuksessa. Sulkapallossa on  pidetty junioreille 2 leiriä Ylivieskassa. YlTe pitää myös sulkapallokerhoa Liikuntakeskuksen salissa 

Helmikisat ovat 3.-4.2. Kansalliset Huhtihulinat mitellään  20. - 21.4. Haastetennis jatkuu. Ylivieskan Tennisseuran kansalliset kesäkilpailut ovat 12. - 14.7.  Lisäksi kesän aikana voidaan järjestää seuran sisäisiä tenniskisoja.. Kansallinen Christman Open taituroidaan joulukuun puolivälin kieppeillä.. YlTe osallistuu ulko- ja sisäsarjatennikseen sekä miesten, että naisten joukkueilla. Järjestetään valmennus- ja kurssitoimintaa.. Sulkapallosssa pidetään Junioreiden ja Senioreiden Eliittikisat 11. - 12.5. ja yhdet kansalliset kilpailut . Lisäksi on omia seuran sisäisiä kisoja. Pidetään kaksi sulkapalloleiriä junioreille..

 Suvannon kentällä voivat tennisseuran jäsenet pelata ilmaiseksi. Varaukset tehdään omilla sivuillamme etusivulta tai kohdasta "Kentät ".  Varaustunnukset YlTe:n jäsen saa Heikki Vainiotalolta. Tämän kentän avaimen saat Antti Helmiseltä tai Heikki Vainiotalolta. Avaimen teettämismaksu on 10 €. Muistathan harjata ja kastella kentän käytön jälkeen!  Remontin myötä keskustekonurmikenttien 1 -3 hallinta, vastuu ja varaukset siirtyvät kokonaan kaupungille Lisätietoa myöhemmin. Sisäkenttiä voi kysyä Liikuntakeskuksesta, 044 - 4294 472. Sulkapallovuorot tulevat olemaan pääsääntöisesti Liikuntakeskuksessa, Jäsenmaksu oikeuttaa sulkapalloilijat ilmaiseen tenniksen pelaamiseen kesällä.Suvannon kentällä.

Jäsenmaksut ovat v. 2024 20 € alle 16-v, 16-v - alle 18-v,  35 €, 60 € aikuiset ja perheet 90 €. Tennisseuran tilinumero on OP FI89 5534 0520 1205 06. Ole hyvä ja maksa jäsenmaksusi 31.3. mennessä. Liitä maksuusi myös yhteystietosi. Jäsenenä  ilmaisen pelimahdollisuuden kesällä.  Lisäksi saat seuraavat alennukset Pyöräpiste Vaarapurolta: vaatteet -15 %,  urheiluvälineet -15 % ja polkupyörät - 5 %. Alennukset eivät koske tarjous- eivätkä alennustuotteita. Sulkapalloilijoille jäsenmaksut ovat samat. Maksaessasi jäsenmaksua kirjoita viestikenttään sulkapallo sekä yhteystietosi.

Laitetaan jalat liikkeelle kentillä !

YLIVIESKAN TENNISSEURA RY www.ylte.net

YlTe pj. Antti H. 040-596 5314, siht. Heikki V. 040-589 2539, rah.hoit. Hannu V  044-027 7778, Tero Pökkylä, sulkapallo, 050-3796461