Keskustenniskentille  haettu avustusta peruskunnostukseen

 Viime vuonnakin toimintaan haasteita toi korona, Sisätilat olivat aika-ajoin kokonaan kiinni. Välillä harrastamaan pääsi koronapassilla. Nyt näyttää siltä, että  tänä vuonna päästäisiin lähes normaaliin arkeen. Tosin takapakkia on tullut ennenkin. Luotetaan, että kaikki menee hyvin.  Viime kesänä ulkotenniskenttien aita taittui pienen alueen  "tornadon"  runtelemana. Nyt siinä on väliaikainen verkkoaita.  Vielä on vähän epäselvää, että onko se siinä vielä ensi kesänäkin. Nimittäin Ylivieskan kaupunki  on hakenut  avustusta  keskuskenttien peruskunnostusta varten. Jos parannus  tulee, niin se varmaan ajoittuu syksyyn. Asiasta tiedotetaan lisää näillä sivuilla, jos asian tiimoilta jotain uutta ilmenee. Voi olla , että Ylivieskan Tennisseura laittaa kaatuneen aidan talkoilla kuntoon ennen kauden avausta. Suvannon kenttä ei kuulu peruskunnostuksen piiriin. Seurataan tilannetta ja toivotaan että, tulee tenniskesästä tulee pitkä ja kuuma

Ylivieskan Tennisseura piti  kahdet kansalliset tenniskilpailut viime vuonna. Koronan takia jouduttiin perumaan  yksi turnaus. Sarjatennistä pelattiin sekä ulko. että sisäkentillä. Kesällä Haastetennis jatkui vilkkaana.. YlTe:n sulkapallojaosto järjesti yhdet kansalliset kilpailut. YlTe:n sulkapallopelaajat ovat aktiivisesti osallistuneet eri seurojen järjestämiin kilpailuihin. Aatos Pökkylä oli 3.  U9 - sarjan kaksinpelissä  Ikäkausimestaruuskisoissa Helsingissä.. Aapeli Pökkylä oli puolestaan 3. nelinpelin U11 -sarjassa.Tennisvalmennus alkoi marraskuussa 2021 jatkuen huhtikuun 2022. loppuun. Ryhmiä on kolme. Yhteensä treeneissä on  10 osallistujaa. Nyt on myös aikuisten ryhmä. Korona on sotkenut myös valmennusta.. Valmentajana toimii Pauli Puurula. Pauli piti kesällä  tenniksen starttikurssin. Pauli on aktiivisesti hakenut uutta tietoa valmennukseen mm. Jarkko Niemisen opastuksessa. Sulkapallossa naperosulis on pyörinyt aktiivisesti sunnuntaisin Liikuntakeskuksen salissa. YlTe pitää myös sulkapallokerhoa Kaisaniemen salissa.

Firmaliiga nelinpeliturnaus otellaan sunnuntaina 10.4. Kansalliset Huhtihulinat mitellään  23. - 24.4., jos vain koronatilanne sen sallii. Haastetennis jatkuu. Ylivieskan Tennisseuran kansalliset kesäkilpailut ovat 15. - 17.7.  Lisäksi kesän aikana voidaan järjestää seuran sisäisiä tenniskisoja.. Kansallinen December cup taituroidaan joulukuun puolivälin kieppeillä.. YlTe osallistuu ulko- ja sisäsarjatennikseen. Järjestetään valmennus- ja kurssitoimintaa.. Sulkapallosssa pidetään yhdet kansalliset kilpailut ja aluekisat. Lisäksi on omia seuran sisäisiä kisoja ja kesäkutsuturnaus. Sulisjunnutoimintaa pyritään laajentamaan.

Urheilupuiston kentällä 1 sekä Suvannon kentällä voivat tennisseuran jäsenet pelata ilmaiseksi. Varaukset tehdään omilla sivuillamme etusivulta tai kohdasta "Kentät ".  Varaustunnukset YlTe:n jäsen saa Heikki Vainiotalolta. Näiden kenttien avaimet saat Antti Helmiseltä tai Heikki Vainiotalolta. Avaimen teettämismaksu on 9 €. Muistathan harjata ja kastella kentän käytön jälkeen! Kentät 2 ja 3 varataan Rose Grilliltä ja Salaattibaarista (ent. Stoppi-Grilli) puh 08 - 420 042. Hinta 12 €/tunti/kenttä. Sisäkenttiä voi kysyä Liikuntakeskuksesta, puh 044 - 4294 471 tai 044 - 4294 472. Sulkapallovuorot tulevat olemaan pääsääntöisesti Liikuntakeskuksessa, Yksi vuoro on myös Kaisaniemen koululla. Jäsenmaksu oikeuttaa sulkapalloilijat ilmaiseen tenniksen pelaamiseen kesällä..

Jäsenmaksut ovat v. 2022 15 € alle 16-v, 16-v - alle 18-v,  30 €, 50 € aikuiset ja perheet 80 €. Tennisseuran tilinumero on OP FI89 5534 0520 1205 06. Ole hyvä ja maksa jäsenmaksusi 30.4. mennessä. Liitä maksuusi myös yhteystietosi. Jäsenenä  ilmaisen pelimahdollisuuden kesällä.  Lisäksi saat seuraavat alennukset Pyöräpiste Vaarapurolta: tennikseen liittyvät tarvikkeet -20 %, muut urheiluvälineet -15 % ja polkupyörät -10 %. Alennukset eivät koske tarjous- eivätkä alennustuotteita. Sulkapalloilijoille jäsenmaksut ovat samat. Maksaessasi jäsenmaksua kirjoita viestikenttään sulkapallo sekä yhteystietosi.

Laitetaan jalat liikkeelle kentillä !

YLIVIESKAN TENNISSEURA RY www.ylte.net

YlTe pj. Antti H. 040-596 5314, siht. Heikki V. 040-589 2539, rah.hoit. Kyösti R.  040-543 1915, Tero Pökkylä, sulkapallo, 050-3796461